Webapplicatie

Een maatwerk webapplicatie laten bouwen.

Bij devidee zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. Bent u dus op zoek naar een applicatie die ervoor zorgt dat u meer tijd over houdt voor andere dingen? Dan bent u bij devidee aan het juiste adres.

Een maatwerk webapplicatie.

Heeft u een probleem waar u een dev oplossing op wilt vinden? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijke oplossingen voor u. Bij devidee zijn we gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk applicaties. Wij bouwen onze applicaties in het PHP Framework “Laravel” in combinatie met Vue.js . Daarnaast bouwen we ook koppelingen & mocht u opzoek zijn naar mobiele applicaties, dan kunt u ook bij devidee terecht.

Multiple devices

Delen met de ideeënbus.

Bij devidee maken we graag maatwerk applicaties voor u, maar een maatwerk applicatie is vaak wel een hele investering. Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de grootte.

Daarom hebben we bij devidee een ideeënbus waar u, uw idee kunt delen en kans maakt dat wij uw idee in productie nemen en delen op hub.devidee.nl . Om toegang tot een niet publieke applicatie te krijgen dient u contact met ons op te nemen.

hub_demo

Vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen