Website

Een website, wat komt daar bij kijken?

Een website bouwen is vrij simpel in de basis. Maar om een website er uit te laten springen bij Search Engines, moet je website wel een aantal voldoeningen hebben. Zo moet de website snel zijn, goede content bevatten, responseive zijn en nog veel meer. Bij devidee bent u bij het juiste adres voor uw website.

Professionele WordPress website.

Bij devidee kunt u een professionele wordpress website laten bouwen, volledig naar uw wens. U kunt voor kleine & grote websites bij ons terecht. Wij maken standaard gebruik van WordPress voor websites, met drie redenen:

  1. WordPress wordt wereldwijd gebruikt en heeft een groot developers platform.
  2. Mocht u om een bepaalde reden naar een andere hosting partij willen verhuizen, dan kunt u uw website simpel overzetten.
  3. WordPress is makkelijk in gebruik.

Wij kijken samen met u wat bij u / uw bedrijf past.

Neem direct contact op

Wordpress

SEO toepassen.

SEO toepassen is tegenwoordig een eitje, toch? Met Yoast SEO wordt alles een stukje makkelijker. Dat is daarom ook nog een reden waarom wij kiezen voor WordPress. Search Engines passen namelijk regelmatig hun algoritmes. Zo was het vroeger dat een website keywords had, dat zijn worden die de webpagina beschrijven. Dit was zo populair en sterk dat het misbruikt werd. Veel Search Engines gebruiken daarom ook keywords tegenwoordig als een minpunt op de score. Yoast SEO neemt deze zorgen af (mits je natuurlijk update, neem je ook hosting bij ons af? Dan hoef je er al helemaal geen zorgen over te maken.)

pexels-pixabay-270637

Website hosting.

Er zijn meerdere hosting partijen waar je een simpele webhosting hebt. Echter ben je dan zelf volledig verantwoordelijk voor het onderhouden van je website, en daarbij zijn ook veel sharedhosting servers erg traag, wat een negatief effect brengt op je website SEO. Laat daarom ook je website bij devidee hosten.

Vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen