Laravel hosting

Maatwerk webapplicatie hosten.

Uw maatwerk webapp is gebouwd. En nu? Om uw zorgen te verminderen nemen wij ook direct de hosting in onze handen. Zo weet u zeker dat de applicatie blijft werken & heeft u er geen zorgen meer over.

Laravel hosting.

Een WordPress website hosten kunt u bij meerdere hosting partijen makkelijk zelf doen door voor shared webhosting te kiezen. Echter is dat niet zo makkelijk bij een maatwerk webapplicatie. Om een maatwerk webapplicatie te laten draaien moet u SSH toegang hebben tot de server. Daarom nemen wij na het bouwen van een webapplicatie ook graag deze zorgen uit handen.

laravel-logolockup-cmyk-red

TransIP servers.

Onze Virtual Private Servers worden gehost door TransIP. TransIP is een grote (unmanaged) hosting partij die ervoor zorgt dat alles blijft werken zoals het hoort met een uptime van 99.99%. Daarnaast worden de servers in Europa gehost wat inhoud dat je ook mee geniet van de europese privacywet. Uw gegevens staan veilig. TransIP is daarnaast ook nog eens een “green hoster” wat inhoud dat ze de servers op groene stroom runnen / compensatie betalen.

Plesk management.

Voor het hosten van al onze websites maken wij gebruik van het management systeem Plesk. Wilt u nou toch de touwtjes zelf in handen houden, maar ook het voordeel hebben van persoonlijke support? Dan kunt u bij ons ook direct toegang krijgen tot het beheer paneel van uw website.

Vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen