WordPress hosting

Zorgeloos WordPress hosten.

Bij devidee kunt u zorgeloos uw WordPress website laten hosten. Wij nemen uw website in beheer & zorgen ervoor dat deze (zo ver mogelijk) up to date blijft. Zelf toch liever de touwtjes in handen, maar wel extra hulp willen? Wij geven u een account in het mangement systeem om zelf aan de touwtjes te kunnen trekken.

Zorgenloos.

Heeft u al een website en regelt u zelf hosting, maar wilt u van die zorgen af? Bij devidee nemen we graag uw WordPress website in beheer en zorgen wij ervoor dat die blijft draaien. Ook zorgen wij ervoor dat alle mogelijke updates gedraait worden & mocht er nou iets gebeuren, dan zijn wij er als eerste bij. Wij monitoren uw website & nemen uw zorgen uit handen.

security

Plesk management.

Voor het hosten van al onze websites maken wij gebruik van het management systeem Plesk. Wilt u nou toch de touwtjes zelf in handen houden, maar ook het voordeel hebben van persoonlijke support? Dan kunt u bij ons ook direct toegang krijgen tot het beheer paneel van uw website.

TransIP servers.

Onze Virtual Private Servers worden gehost door TransIP. TransIP is een grote (unmanaged) hosting partij die ervoor zorgt dat alles blijft werken zoals het hoort met een uptime van 99.99%. Daarnaast worden de servers in Europa gehost wat inhoud dat je ook mee geniet van de europese privacywet. Uw gegevens staan veilig. TransIP is daarnaast ook nog eens een “green hoster” wat inhoud dat ze de servers op groene stroom runnen / compensatie betalen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen