breng jouw idee tot leven

Consultancy & IT Support

Niets is zo vervelend als het niet meer weten van waar je welke diensten hebt draaien. Bij devidee hebben we dat probleem vaak voorbij zien komen in de praktijk. Vanuit dat probleem bieden we bij devidee sinds kort ook ondersteuning aan als dienst. Aan de hand van alledaags IT support of door advies te vragen hopen we jou te ontzorgen.

Cheer up-pana

IT Support

Als IT’ers zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Echter is het uiteraard ook van belang dat de oplossing die we uiteindelijk bouwen, ook goed gebruikt kan worden door onze klanten. Daarom leveren we bij devidee ook graag IT Support aan. Of het nou gaat om de website, webshop, applicatie of om een andere IT gerelateerd probleem. Bij devidee helpen wij jou graag!

Neem contact op
New idea-bro

Consultancy

Consultancy is eigenlijk een beetje het zelfde als IT Support. Echter is consultancy meer gericht op advies en ontwikkeling dan alleen het helpen. Het is een grijs gebied en daarom proberen we het bij devidee ook uit te splitsen. Heb je nou al een bedrijf met een aantal IT’ers rondlopen, maar mis je nog een stukje expertise? Bij devidee denken we graag met je mee.

Bespreek de mogelijkheden
icon-only icon-only icon-only icon-only