breng jouw idee tot leven

Diensten

Devidee bestaat uit creators, experts en het aller belangrijkste, problem solvers. Of het nou gaat om het ontwikkelen van een website, webshop of maatwerk stukje software. We doen het met plezier en nemen onze klanten graag mee in het proces. Met onze diensten hopen wij u goed te kunnen helpen. Staat uw probleem niet tussen onze diensten? Neem dan gerust contact op!

Online page-bro

Maatwerk webapplicatie

Een website of webshop is vrij snel op te zetten met WordPress. Maar wat nou als je een groot boekingssysteem nodig hebt voor het bijhouden van jouw boekingen of een ander stukje maatwerk software? Het kan voorkomen dat jouw probleem, uitdaging of idee nog niet beschikbaar is op de markt. Laten we samen kijken naar een passende oplossingen.

Meer informatie
User flow-amico

Maatwerk iOS app

Voordat je start met de ontwikkeling van een oplossing is het van belang op te weten waar jouw publiek zit. Komt het nou voor dat jouw publiek helemaal geen computers meer heeft en tegenwoordig alles met een appje doet? Dan is een iOS app voor jouw iPhone gebruikers een ideale oplossing om toch jouw publiek te bereiken.
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op!

Meer informatie
Bookmarks-bro

Website ontwikkeling

Het starten van een website is tegenwoordig enorm eenvoudig met het open-source platform “WordPress”. Met een paar klikken op de knop heb je al een website staan. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw website er echt uitspringt? Dat is en blijft toch altijd een stukje maatwerk wat niet met een klik op de knop gedaan kan worden. Dat stukje maatwerk bieden we jou graag aan. Jouw website om laten bouwen of een website vanaf scratch? Neem contact op!

Meer informatie
Opened-bro

Webshop ontwikkeling

Net zoals het ontwikkelen van een website, geldt dat uiteraard ook voor een webshop. WordPress in combinatie met de WooCommerce plugin kan leiden tot een uitstekende webshop. Maar wat nou als je meer dan 1000 klanten per dag op jouw site hebt, ondersteund WordPress dat dan nog steeds? Wat moet je doen wanneer je site het niet meer red? Allerlei uitdagingen waar wij graag bij helpen.

Meer informatie
Cell phone-pana

Maatwerk android app

Nu komt er uit jouw doelgroepsonderzoek naar voren dat een gedeelte van jouw gebruikers een telefoon heeft met Android als besturingssysteem. Als je dan alleen een iOS app bouwt, dan mis je uiteraard een groot gedeelte van jouw publiek. In dat opzicht zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app. Door bijvoorbeeld in plaats van een “native” app te bouwen een “hybrid” app te bouwen die in staat is om op Android en iOS te draaien zonder twee keer de zelfde app te bouwen. Benieuwd naar de voor en nadelen hiervan? Neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie
Online connection-amico

Maatwerk koppeling

Soms komt het ook nog wel eens voor dat je graag gegevens van systeem A in systeem B wil hebben. Echter ondersteunen beide systemen geen koppelingen met elkaar. Wat doe je dan? Een Excel export maken van systeem A en vervolgens importeren in systeem B? Voor een enkele keer is dat geen probleem, maar als dat dagelijks of bijvoorbeeld elke 5 minuten moet dan is het natuurlijk een ander verhaal. Om dat probleem op te lossen biedt devidee ook maatwerk ontwikkeling van koppelingen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Meer informatie
Photo-amico

Foto- en videografie

Naast ontwikkeling van software biedt devidee ook foto- en videografie aan. Ben je zelf niet in de gelegenheid om foto’s te maken van jouw nieuwe pand of wil je een kort filmpje hebben van jouw bedrijf? Niet alleen maken wij foto’s en video’s vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht middels drones. Benieuwd? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie
Consulting-rafiki

Consultancy & IT Support

Niets is zo vervelend als het niet meer weten van waar je welke diensten hebt draaien. Bij devidee hebben we dat probleem vaak voorbij zien komen in de praktijk. Vanuit dat probleem bieden we bij devidee sinds kort ook ondersteuning aan als dienst. Aan de hand van alledaags IT support of door advies te vragen hopen we jou te ontzorgen.

Meer informatie
Server-bro

Hosting

Jouw nieuwe website, webshop of ander type webapplicatie staat klaar om gedeeld te worden op het wereld wijde internet. Om dat te kunnen doen dient jouw stukje software ergens gehost te worden. Bij devidee werken we al jaren lang in het domein van servers en hosting en bieden wij jou graag ook die mogelijkheid aan. Of de het stukje software is gebouwd door ons, of door een ander, bij devidee helpen we je graag.

Meer informatie
icon-only icon-only icon-only icon-only