breng jouw idee tot leven

Foto- en videografie

Naast ontwikkeling van software biedt devidee ook foto- en videografie aan. Ben je zelf niet in de gelegenheid om foto’s te maken van jouw nieuwe pand of wil je een kort filmpje hebben van jouw bedrijf? Niet alleen maken wij foto’s en video’s vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht middels drones. Benieuwd? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Collecting-amico

Waarom foto- en videografie, kan ik niet stock foto's pakken?

Jawel, je kunt ook stock foto’s gebruiken voor jouw website of webshop. Echter is dat niet altijd gewenst. Dit komt omdat veel stock foto’s niet persoonlijk zijn, wat in de huidige wereld wel erg gewenst is en meer aantrekkingskracht creeërt. Uiteraard is dat niet in elk geval zo, maar wanneer je bijvoorbeeld een bakker bent is het wel aan te raden om een aantal professionele foto’s te hebben van jouw eigen zaak. Of bij een autorijschool wil je ook foto’s van jouw eigen auto.

Drone race-rafiki

Drone fotografie

Bij devidee bieden wij sinds kort ook drone fotografie aan. Wil je jouw bedrijfspand of jouw team op een bijzondere manier op de foto nemen? Dan is dat met behulp van een drone ideaal! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Neem contact op
icon-only icon-only icon-only icon-only