Over devidee

In het kort.

Bij devidee is er een enorme motivatie om een professioneel & goed product neer te zetten, of het nou gaat om het bouwen van een website, webshop of andere applicatie, of dat het gaat om beheren & onderhouden ervan. Met een jarenlange kennis & ervaring op het gebied van IT is geen idee ons te gek. Jouw idee is onze uitdaging.

Het doel.

Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor bijna alles wat we doen is er wel een applicatie die ons werk makkelijker dient te maken, echter zijn veel van die applicaties er op gericht om een breder publiek te steunen. Waardoor er allerlei functionaliteiten in zitten die misschien nooit gebruikt zullen worden. Waardoor het vaak ook onduidelijk wordt voor ons als gebruiker of zelfs niet meer werkt.

Ons idee hierin is om meerdere applicaties te bouwen die allemaal een ander doel steunen. Zo houd je zaken gescheiden.

Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hierdoor meer werk moet verichten. Daarom moeten de applicaties wel efficient zijn & samen met elkaar kunnen werken d.m.v. API’s. En dat is nou precies wat wij als doel stellen. Simpele, relatief kleine applicaties bouwen die, mocht dat nodig zijn, sterk samen kunnen werken met andere applicaties.

Efficient & simpel.

Decentralized code

Ervaring.

Devidee heeft met name ervaring in web development. Wij werken vooral in het Open Source PHP Framework “Laravel“. Laravel is een krachtig framework waar grote & kleine web applicaties in gebouwd kunnen worden. Hierdoor kunnen wij erg snel systemen opzetten die aan al onze eisen moeten voldoen. Daarnaast combineren wij Laravel ook samen met Vue.js, een krachtig Javascript Framework wat voor u een enorm gebruikersgemak oplevert. Ook hebben we ervaring in het bouwen van websites / (kleine) webshops in WordPress.

Daarnaast hebben we bij devidee ook al een jaren lange ervaring in het beheren & onderhouden van applicaties.

Devidee staat open voor nieuwe uitdagingen. Stuur ons daarom een bericht via ons contact formulier, of neem direct contact met ons op. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de ideeënbus.

Multiple devices

Vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen