breng jouw idee tot leven

Over ons

Van uit de hand gelopen passie naar bedrijf. Dat is hoe devidee is ontstaan, het is een passie — iets waar wij van houden.
Die passie en kennis willen we graag delen met onze klanten. De wereld van technologie is groot en voor velen onbegrijpelijk, daarom dat we bij devidee ook graag ondersteuning willen bieden om zorgen te ontnemen en het verstaanbaar te maken voor onze klanten.

Marketing-rafiki

Ons doel

Ons doel is een tevreden klant door het leveren van kwalitatief hoge service. Of het nou gaat om het bouwen van een website, webapplicatie, iOS app of ondersteuning van IT gerelateerde zaken, bij alle onderdelen is voor ons de service van groot belang.

QA engineers-bro

Kwaliteit staat voorop

Nu is het natuurlijke is de huidige wereld van IT erg lastig om als individu of kleine club vab experts te voldoen aan alle onderdelen binnen het IT domein. Daarom werken we bij devidee nauw samen met partners om zo de kwaliteit van onze oplossingen te behalen en dat op een efficiënte manier.

Problem solving-pana

Op zoek naar nieuwe uitdagingen

Over de afgelopen jaren hebben we al enige ervaring kunnen opdoen binnen verschillende domeinen. Toch zal er altijd een nieuwe uitdaging op de loer liggen die opgelost kan worden. Bij devidee zijn we op zoek naar die uitdagingen. Heb jij een probleem of uitdaging die je opgelost wil hebben? Dan horen wij graag van je, zodat we eens samen kunnen brainstormen over mogelijke oplossen.

Ik heb een uitdaging
icon-only icon-only icon-only icon-only