breng jouw idee live

Hosting

Jouw nieuwe website, webshop of ander type webapplicatie staat klaar om gedeeld te worden op het wereld wijde internet. Om dat te kunnen doen dient jouw stukje software ergens gehost te worden. Bij devidee werken we al jaren lang in het domein van servers en hosting en bieden wij jou graag ook die mogelijkheid aan. Of de het stukje software is gebouwd door ons, of door een ander, bij devidee helpen we je graag.

Server-bro

Afgestemd op jouw behoefte

Bij devidee hebben we voor het beheren van WordPress websites een aantal standaard servers die specifiek zijn ingericht op WordPress. Voor webapplicaties maken we gebruiken van losstaande servers die we snel kunnen opschalen wanneer nodig. Op deze manier beschermen we elke webservice en worden services van verschillende klanten gerespecteerd. Heb je nou een website die je graag wil hosten, of een grote web applicatie? Samen kijken we naar de beste oplossing.

Neem contact op
Visionary technology-bro

Support wanneer nodig

Het hosten van jouw nieuwe idee is natuurlijk geweldig! Maar wat nou als je een probleem hebt? Bij devidee bieden we persoonlijke support aan en denken we mee met wat het beste bij jouw behoefte past. Ben je ‘s-avonds laat nog bezig met een laatste aanpassing en wil je die meteen live hebben?  Geen probleem! We plannen een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Neem contact op
icon-only icon-only icon-only icon-only