breng jouw webapplicatie tot leven

Maatwerk webapplicatie

Een website of webshop is vrij snel op te zetten met WordPress. Maar wat nou als je een groot boekingssysteem nodig hebt voor het bijhouden van jouw boekingen of een ander stukje maatwerk software? Het kan voorkomen dat jouw probleem, uitdaging of idee nog niet beschikbaar is op de markt. Met een maatwerk webapplicatie dek je al erg veel apparaten af, waardoor je slechts eenmalig hoeft te investeren. Laten we samen kijken naar een passende oplossingen.

Online page-bro

Waarom een webapplicatie?

In verhouding tot een standaard applicatie die geïnstalleerd moet worden op een computer, hoeft dat bij een webapplicatie niet. Je hebt 2 dingen nodig, internet en een browser. Het maakt niet uit of je op een iPhone, Samsung, Macbook, Windows machine of Linux machine werkt, iedereen kan bij jouw webapplicatie middels die 2 benodigdheden. Tenzij 1 van de 2 onderdelen niet toegankelijk zijn, raden wij het bij devidee aan om altijd te kiezen voor een webapplicatie.

New idea-bro

De tools die wij gebruiken

De tools die wij bij devidee gebruiken zijn divers. Uiteraard hebben we bepaalde voorkeuren van tools, omdat ze simpelweg makkelijker, veiliger of van betere kwaliteit zijn. Maar bij devidee pinnen wij ons er niet op vast. Veelal gebruiken we Laravel in combinatie met VueJS. Dit omdat Laravel een grote community heeft en er veel ontwikkelingen over de afgelopen jaren in zit, dus stabiel. Ook gebruiken we tools zoals NextJS, React, Angular en talloze andere tools om onze webapplicaties mee te bouwen. Heb je nou al een webapplicatie waar aanpassingen op uitgevoerd moeten worden, maar kun je zo niemand vinden om dat voor jou te doen? Dan kijken we graag samen met jou of wij het wel kunnen! Neem contact met ons op

Neem contact op
icon-only icon-only icon-only icon-only